Welkom

Mijn naam is Mariette Kapitein, de trotse eigenaar en fotograaf bij @Mariet Fotografie.

Ik ben al sinds mijn jeugd helemaal gek van fotografie. Dat is dus al heel erg lang. Door mijn liefde voor fotografie heb ik pas echt leren kijken. Door mijn lens ziet de wereld er voor mij vaak een stuk mooier uit. Mijn camera is mijn gereedschap en mensen en omgeving mijn inspiratiebronnen.

Overal waar licht is kun je fotograferen. Dat kan dus buiten in het natuurlijke daglicht, bij u thuis of op een andere binnenlocatie met mijn mobiele studio, of gezellig bij mij in de studio.

Voor het bewerken van foto’s gebruik ik professionele software, zoals Photoshop en Lightroom.

 Studio

Sinds 9 juli 2016 heb ik ook de beschikking over een mooie en ruime fotostudio in Zevenbergen. De studio is geschikt voor het maken van allerlei vormen van reportages,  en wordt steeds meer gebruikt voor het maken van professionele profielfoto’s voor social media.

Regelmatig geef ik cursussen en workshops, voor zowel beginnende amateur fotografen als voor de wat meer gevorderde fotograaf. Heb je een idee voor een cursus of workshop, laat het gerust weten en we gaan een leuke workshop maken.

Deze fijne studioruimte en bespreek- en cursus-ruimte is ook beschikbaar en te huur per dagdeel voor elke hobby, amateur of professionele fotograaf. De reservering van de studio verloopt via het contactformulier op deze website, of bel me om de beschikbaarheid te checken.

Sinds oktober 2017 is er ook een volledig ingerichte DOKA (donkere kamer) aanwezig. Op afspraak kun je deze ruimte gebruiken, en de benodigde chemicaliën tegen aantrekkelijke prijzen vooraf bestellen. Een analoge grootformaat technische camera (Sinar P2 met 4×5 inch negatieven) en een grootformaat Veldcamera (Intrepid Camera met 8×10 inch negatieven) maakt bijzondere product en portretsessies mogelijk.

Reportages

Omdat elke reportage toch maatwerk is maak ik graag een voorstel dat helemaal past bij jouw wensen. Voor een vrijblijvende offerte en een intakegesprek kun je contact opnemen via  het contactformulier dat je kunt vinden via het  menu item  contact.

U kunt mij ook vinden op www.fotograaf-info.nl via de link:  Fotografen in Halderberge, Moerdijk, Steenbergen

De algemene voorwaarden kunt u hier nalezen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.